Sponsor Bağlantılar

Home » , , , » Hatırla Gönül Dizisi, Konusu, Oyuncuları, Resimleri Hakkında Bilgiler

Hatırla Gönül Dizisi, Konusu, Oyuncuları, Resimleri Hakkında Bilgiler

Gökçe Bahadır Yeni dizisi, Hatırla Gönül yeni sezon dizisi, Gökçe Bahadır, Hatırla Gönül dizisiyle geliyor, Hatırla Gönül dizi konusu,Hatırla Gönül sıra özeti, Hatırla Gönül 1.bölüm fragmanı,Hatırla Gönül yeni dizi, Hatırla Gönül başrol oyuncuları,Hatırla Gönül dizinin konusu.
Reklamlar
Sevgili usta oyuncu Gökçe Bahadır’ın yeni sezon için kameralar karşısına geçmeye hazırlanıyor. Güzel oyuncunun oynayacağı dizinin adı Hatırla Gönül isimli güzel bir dram dizisidir.
Hatırla Gönül Son Bölüm dizisinin konusu kısaca şöyle; Yetim hanede büyümüş Gönül’şöhret iyi bir eğitim alıp ameliyat hemşiresi olması ve ardından 2 erkek arasında kalmasıyla yaşanan olaylar anlatılacak.
Dizinin umumi yönetmenliğini Gül Oğuz’un yapacağı dizide Bahadır’a, onur Saylak eşlik edecek. Bir diğer erkek başrol oyuncusu ise daha sonra belirgin olacak. Yeni sezonda ekrana gelecek dizinin kanalı henüz belirsiz.

yaşam Bilgisi dizisi ile tanımıştı izleyici onu, Yaprak Dökümü ile sevmiş, yitik şehir’deki aykırı rolüyle gönüllere taht kurmuştu. Evet, Gökçe Bahadır’dan bahsediyoruz. Güzel ve tatlı oyuncu Gökçe Bahadır son olarak Aramızda Kalsın dizisiyle ekranlarda boy göstermişti. Yeni sezonda ise “Hatırla Gönül” adlı diziyle yine ekranlara dönüyor. Gökçe Bahadır hayranları ise bu habere aşırı sevindi.


Vatan’ın haberine göre; Oynadığı her dizide oyunculuğuyla göz dolduran Gökçe Bahadır Hatırla Gönül adlı diziyle yeni sezonda ekranlara dönüyor.

Dizide yetimhanede büyümüş Gönül’şöhret (Gökçe Bahadır) iyi bir eğitim alıp ameliyat hemşiresi olması ve akabinde 2 erkek arasında kalmasıyla yaşanan olaylar izleyiciye aktarılacak. genel yönetmenliğini Gül Oğuz’un yapacağı dizide Gökçe Bahadır’a, Tuba Büyüküstün’şöhret eşi onur Saylak eşlik edecek. Bir öteki erkek başrol oyuncusu ise daha sonra belirlenecek. Yeni sezonda ekrana istikbal dizinin hangi kanalda yayınlanacağı ise belirsizliğini koruyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Sensiz Olmaz Son Bölüm izle Sensiz Olmaz Yeni Bölüm izle Kanal7 Youtube Sensiz Olmaz izle7 Tek Parça

Blogger tarafından desteklenmektedir.
 
Support : Your Link | Your Link | Your Link
Copyright © 2013. Hatırla Gönül Son Bölüm izle Hatırla Gönül 13. Bölüm izle Tek Parça - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger